Gadsat Lämpöpumput - Maalämpöpumput, ilmalämpöpumput, asennus ja myynti 


Ilmalämpöpumpun toimintaperiaate lyhyesti

 

Ilmalämpöpumppu koostuu kahdesta yksiköstä: sisäyksiköstä ja ulkoyksiköstä. Kompressori tuottaa tarvittavan paineen kierrättämällä yksiköiden välillä kiertävää kylmäainetta.

 

Ulkoyksikössä kylmäaine höyrystetään ja höyrystyessään kylmäaine sitoo tehokkaasti lämpöenergiaa itseensä. Tämän jälkeen kylmäaine siirretään sisäyksikölle, jossa kylmäaine nesteytetään ja tässä yhteydessä lämpö luovutetaan kylmäaineesta.

 

Hyöty saavutetaan siitä, että tämän koko prosessin pyörittämiseen kuluu ulkolämpötilasta riippuen jopa vain noin viidesosa sähköenergiaa verrattuna siihen minkä laite tuottaa takaisin lämpöenergiana.

GADSAT myy, huoltaa ja asentaa lämpöpumput
Mitsubishi Electric MSZ-LN25 VGHZ ESITE
 

Ilmalämpöpumppu on maamme ilmasto-olosuhteissa suositeltava laite jolla on monia etuja.
 

 

Ilmalämpöpumppujen myynti- ja asennushinnat alkaen..Hinnat sisältävät perusasennuksen 5m etäisyys sisä ja ulkoyksikön välillä sekä läpivienti reikä kevytrakenteeseen:
Mitsubishi Electric 3-vuoden täystakuu
MSZ-FH25VEHZ         alk. 1800€
MSZ-S35VEH              alk. 1600€
MSF-EF35VEH            alk. 1700€
MSF-LN25 VGHZ        alk. 2000€
Fujitsu 5-vuoden täystakuu
09LMCB                     alk. 1600€
12LMCB                     alk. 1900€

 

Voit tutustua tarkemmin tuotteisiimme ja palveluihimme sivuston linkeistä tai ota suoraan yhteyttä yhteydenottolomakkkeella, sähköpostitse tai soittamalla ja kysy lisää.

 

Avaimet käteen -paketti

 

Meiltä saat 'Avaimet käteen' -tarjouksen, sisältäen kohteeseen soveltuvan ilmalämpöpumppumallin valinnan, asennuksen, käyttöönoton ja käyttöopastuksen. Koko paketti siis vaivattomasti samasta paikasta.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta.

 


     

Kotitalousvähennys

 

Kun ostat palveluja kotiin tai vapaa-ajanasunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Saat vähennystä tavanomaisesta kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Alla olevan linkin kautta saat lisätietoa.
 

 

website statistics