DigitaPRO antenniasentaja


DNAPro Antenniasentaja


 
Photo credit: MIKI Yoshihito (´???) / Foter / CC BY

GADSAT Valtuutettu Asennusliike
GADSAT toteuttaa antenni- ja telejärjestelmien suunnittelun ja asennukset ammattitaidolla. Olemme Satelliitti- ja antenniliitto SANT ry jäsenyritys sekä DigitaPRO sekä DNA Pro antenniasennusliike.


Myymme ja asennamme TV- Antenni järjestelmiä.

Palveluumme kuuluu myös:

Usein TV-antenniviat voidaan korjata helposti antennin suuntauksella tai uusimalla nykyinen antenni tai antennivahvistin.Voit tutustua tarkemmin tuotteisiimme ja palveluihimme sivuston linkeistä tai ota suoraan yhteyttä yhteydenottolomakkkeella, sähköpostitse tai soittamalla ja kysy lisää.
Antenniverkon kanavat
Kanavat ja taajuudetkanavat

TaajuustalkootTaajuustalkoot on DNA:n, Elisan ja Soneran yhteishanke, joka tuo 4G-mobiililaajakaistayhteyden yhä useamman suomalaisen käyttöön. Mobiililaajakaistan laajentamisen mahdollistaa 800 MHz:n taajuuden vapautuminen 4G-verkolle. Vuoden 2017 aikana aloitetaan 700 MHz taajuuksien käyttöönotto mobiililaajakaistalle.

Osalle antenni-TV-talouksista uudelle taajuusalueelle rakennettava 4G-verkko voi aiheuttaa häiriöitä vuoden 2014 alusta alkaen. Taajuustalkoot.fi sivustolle on koottu tietoa ja ohjeita tällaisten ongelmien varalle. Talouksien, jotka epäilevät TV-yhteyksissä ilmenneen häiriön johtuvan 4G-verkon rakennustyöstä, tulee ottaa yhteys Taajuustalkoiden neuvontapalveluun.

Taajuustalkoiden neuvontapalvelu: 020 411 7676
Puhelun hinta on lankapuhelimesta 8,21 senttiä puhelulta sekä 5,9 senttiä minuutilta ja matkapuhelimesta 8,21 senttiä puhelulta sekä 16,9 senttiä minuutilta.